Terménykereskedelem

Kereskedőink folyamatosan vásárolnak és értékesítenek mezőgazdasági termékeket. Társaságunk egész évben versenyképes ajánlatokkal van jelen a terménypiacon.

A Sygnus Kft. minden üzleti tevékenységében és kereskedelmi kapcsolatában központi helyet foglalnak el a termelést végző gazdák. Tapasztalt, kiemelkedő szakmai tudással rendelkező kereskedőink az ország egész területén vásárolnak fel gabonát. A cég szem előtt tartja, és kiemelt hangsúlyt fektet a személyes kapcsolattartásra. Így minden termelővel egyénileg tartjuk a kapcsolatot, keresünk közös hangot a nehéz helyzetekben is partnerként kezelve őket.

Nem csupán az alkalmazottak lojalitásában hiszünk, hanem az életre szóló üzleti kapcsolatokban is. Ezért kereskedőink az üzlet lebonyolítása mellett szaktanácsadással, valamint az adminisztrációs munkákban nyújtott segítséggel is ellátják a magyar gazdákat. Átvesszük a termelők termelésidegen feladatait, és megszervezzük a termékek szállítási láncolatát, levesszük a gazdákról a terhet eljuttatva terményeiket a végfelhasználókhoz.

Versenyképes árainkat fejlett infrastruktúrális hátterünk erősíti, amelynek biztos alapot a cég stabil pénzügyi helyzete ad. A fuvarhátrányok leküzdése végett, valamint a rugalmasság növelése érdekében cégcsoportok saját kamionokkal rendelkezik, így akkor is képesek vagyunk a termény elszállítására, amikor épp nem hajózható a Duna. A szárazföldi és a vízi közlekedés mellett kötöttpályás szállításra is van lehetőség.

A Sygnus Kft. egy kézben tartja, és központosítva látja el a mezőgazdasági termékek gyűjtő, tároló, kezelő és egyéb, mezőgazdasági termelést segítő feladatait.

Értékesítés: 

Haiszer Zita
Telefon: +36 (20) 935 5778
E-mail: haiszer.zita@sygnus.hu

Felvásárlás:

Patarcsics Ede
Telefon: +36 (20) 440 2998
E-mail: patarcsics.ede@sygnus.hu

Újvári Szilárd

Telefon: +36 (20) 224 2766
E-mail.: ujvari.szilard@sygnus.hu

MEGTERMELTE?
LEARATTA?
A TÖBBIT BÍZZA A SYGNUSRA!

A SYGNUS Kft. intermodális kikötő-hajórakodó kapacitásának fejlesztésére irányuló projektje
Azonosítószáma: GOP-3.2.1-09/1-2009-0001

A SYGNUS Kft. technológiai fejlesztése a jövedelemtermelő képességének megerősítése érdekében
Azonosítószáma: GOP-2.1.1-09/A-2009-2276

Belső úthálózatfejlesztés a paksi Sygnus kikötőben
A Sygnus Kft. paksi kikötője jelentős mennyiségű, éves szinten mintegy 800 000 tonna ömlesztett gabonát és olajos magvakat mozgat meg. A megnövekedett forgalom szükségesség tette a belső forgalom egyirányúsítását. Mindez szükséges baleset megelőzési szempontból, de leginkább a folyamatos ki-be szállítások és a hajórakodás zavartalan működéséhez. A támogatásnak köszönhetően lehetővé válik a kikötő intermodális forgalmának növekedése, gyorsabbá válik a hajórakodás és ki-betárolás, a forgalom egyirányúsításával elkerülhetővé válnak a kikötő területén lévő dugók. A projekt keretében 405 méter betonút épül a Sygnus Kft. területén. 
Azonosítószáma: KÖZOP-4.6.0-14-2014-0017
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2015. augusztus 31.

Partfalépítés a paksi Sygnus kikötőben
Azonosítószáma: KÖZOP-4.1.0-13-2013-0004 
A projekt kezdete 2015. május – fizikai megvalósításának időpontja: 2015. október 31. 
A KÖZOP-4.1.0-13-2013-0004 projekt bemutatása 


Tekintse meg cégünk
promóciós pályázati kisfilmjét

A Sygnus Kft. 2015.10.30-ig befejezte a komplex intermodális logisztikai központ fejlesztésére irányuló beruházást, aminek a keretében az alábbi elemek valósultak meg. 
Azonosítószáma: GOP-3.2.1-11-2013-0004 

Projekt tartalma:

  • beszerzésre és üzembehelyezésre került egy rakodógép.
  • befejeződött az ERP rendszer moduljainak a fejlesztése, valamint a kapcsolódó hardver eszközök beszerzése.
  • befejeződött a komplex biztonságtechnikai rendszer kialakítása.
  • befejeződött a fedett-nyitott tároló építmény és a féltetős fedett tároló kivitelezése.
  • befejeződött a kikötői terület teljes feltöltése.


Közreműködő szervezet: Nemzetgazdasági Minisztérium
1139 Budapest, Váci út 83., Center Point Irodaház
e-mail: gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu
hiperhivatkozás: www.palyazat.gov.hu 
GOP-3.2.1-11-2013-0004 adatlap letöltése 

Rugalmas foglalkoztatás bevezetése a SYGNUS Kereskedelmi Kft-nél 
Azonosítószáma: GINOP-5.3.2-16-2017-00593 
Támogatás mértéke: 100% 
Szerződött támogatás összege: 14 910 032 Ft 
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.07.30. 

A cég számára kiemelt fontosságú a munkatársak megtartása, a dolgozók elégedettségének, a vállalkozás flexibilitásának növelése, valamint a cég versenyképességének erősítése, melyet a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetése elősegít. A projekt keretében 9 fő munkavállaló munkaköre kerül átalakításra. Az új foglalkoztatási formák bevezetéséhez kapcsolódó szervezetfejlesztési, munkaügyi, IT és jogi tanácsadásra is sor kerül. A rugalmas foglalkoztatáshoz kapcsolódó változások sikeres bevezetését képzések és műhelymunkák, illetve vezetői coaching segíti elő. A hatékony munkavégzés érdekében informatikai eszközök beszerzése is a fejlesztés részét képezi. Az átszervezési folyamatot munkahelyi mentor támogatja. A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott projekt az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában kerül finanszírozásra. 

  •  
 

2021 © Sygnus Kft. Minden jog fenntartva.