Tisztelt Partnereink!
 
A koronavírus miatt kialakult helyzetben is szeretnénk a lehető legszakszerűbben kielégíteni felmerülő igényeiket, ugyanakkor kiemelkedően fontosnak tartjuk az Önök, illetve munkavállalóink egészségének védelmét.
A fentiek érdekében az alábbi intézkedéseket eszközöltük:
➡️ telephelyeink további utasításig változatlan nyitvatartással működnek, fokozott higiéniai előírások betartása mellett
➡️ telephelyeinkre kizárólag indokolt esetben, maszk és kesztyű használatával lehet belépni
➡️ csökkentjük a személyes kontaktust (ügyintézés, kézfogás)
➡️ a személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel, munkatársaink telefonon, e-mailben továbbra is állnak rendelkezésükre
➡️ irodai dolgozóink túlnyomórészt otthonról dolgoznak
 
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A SYGNUS Kft. intermodális kikötő-hajórakodó kapacitásának fejlesztésére irányuló projektje
Azonosítószáma: GOP-3.2.1-09/1-2009-0001

A SYGNUS Kft. technológiai fejlesztése a jövedelemtermelő képességének megerősítése érdekében
Azonosítószáma: GOP-2.1.1-09/A-2009-2276

Belső úthálózatfejlesztés a paksi Sygnus kikötőben
A Sygnus Kft. paksi kikötője jelentős mennyiségű, éves szinten mintegy 800 000 tonna ömlesztett gabonát és olajos magvakat mozgat meg. A megnövekedett forgalom szükségesség tette a belső forgalom egyirányúsítását. Mindez szükséges baleset megelőzési szempontból, de leginkább a folyamatos ki-be szállítások és a hajórakodás zavartalan működéséhez. A támogatásnak köszönhetően lehetővé válik a kikötő intermodális forgalmának növekedése, gyorsabbá válik a hajórakodás és ki-betárolás, a forgalom egyirányúsításával elkerülhetővé válnak a kikötő területén lévő dugók. A projekt keretében 405 méter betonút épül a Sygnus Kft. területén. 
Azonosítószáma: KÖZOP-4.6.0-14-2014-0017
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2015. augusztus 31.

Partfalépítés a paksi Sygnus kikötőben
Azonosítószáma: KÖZOP-4.1.0-13-2013-0004 
A projekt kezdete 2015. május – fizikai megvalósításának időpontja: 2015. október 31. 
A KÖZOP-4.1.0-13-2013-0004 projekt bemutatása 

Tekintse meg cégünk promóciós pályázati kisfilmjét

A Sygnus Kft. 2015.10.30-ig befejezte a komplex intermodális logisztikai központ fejlesztésére irányuló beruházást, aminek a keretében az alábbi elemek valósultak meg. 
Azonosítószáma: GOP-3.2.1-11-2013-0004 

Projekt tartalma:

  • beszerzésre és üzembehelyezésre került egy rakodógép.
  • befejeződött az ERP rendszer moduljainak a fejlesztése, valamint a kapcsolódó hardver eszközök beszerzése.
  • befejeződött a komplex biztonságtechnikai rendszer kialakítása.
  • befejeződött a fedett-nyitott tároló építmény és a féltetős fedett tároló kivitelezése.
  • befejeződött a kikötői terület teljes feltöltése.


Közreműködő szervezet: Nemzetgazdasági Minisztérium
1139 Budapest, Váci út 83., Center Point Irodaház
e-mail: gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu
hiperhivatkozás: www.palyazat.gov.hu 
GOP-3.2.1-11-2013-0004 adatlap letöltése 

Rugalmas foglalkoztatás bevezetése a SYGNUS Kereskedelmi Kft-nél 
Azonosítószáma: GINOP-5.3.2-16-2017-00593
Támogatás mértéke: 100%
Szerződött támogatás összege: 14 910 032 Ft
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.07.30. 


A cég számára kiemelt fontosságú a munkatársak megtartása, a dolgozók elégedettségének, a vállalkozás flexibilitásának növelése, valamint a cég versenyképességének erősítése, melyet a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetése elősegít. A projekt keretében 9 fő munkavállaló munkaköre kerül átalakításra. Az új foglalkoztatási formák bevezetéséhez kapcsolódó szervezetfejlesztési, munkaügyi, IT és jogi tanácsadásra is sor kerül. A rugalmas foglalkoztatáshoz kapcsolódó változások sikeres bevezetését képzések és műhelymunkák, illetve vezetői coaching segíti elő. A hatékony munkavégzés érdekében informatikai eszközök beszerzése is a fejlesztés részét képezi. Az átszervezési folyamatot munkahelyi mentor támogatja. A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott projekt az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában kerül finanszírozásra. 

Mesterséges intelligenciával támogatott hálózat központú logisztikai irányítási rendszer
Azonosítószáma: GINOP-2.1.2-8.1.4-16 -2017-00236
Vissza nem térítendő támogatás összege: 103,91 millió Ft
Visszatérítendő hitel összege: 51,9 millió Ft
Támogatás mértéke: 45%
Projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.12.11.

A Sygnus Kft. logisztikai központként üzemel, mely területre a sok változós, párhuzamosan zajló folyamatok a jellemzőek. A projekt eredményeként innovatív vezetési és szervezési rendszer jön létre, a Mesterséges intelligenciával támogatott hálózat központú logisztikai irányítási rendszer. Ez a rendszer célul tűzi ki a logisztikai folyamatok optimalizálását, a költségek csökkentését és a hatékonyságnövelést is. A cég a rendszer egy teljes értékű, mesterséges intelligencia elemekkel és külső eszközökkel integrált változatát vezeti be, mely csökkenteni fogja a dolgozók leterheltségét, a veszteségeket, valamint a hibás vagy hiányzó feladat végrehajtásokat is, az akadozó folyamatokat pedig hatékonyabbá teszi. A projekt kapcsolódik az egészséges társadalom és jólét nemzeti ágazati prioritáshoz. A fuvarszervezés hatékonyságának növekedésével anyagi eredményekhez és a csökkenő környezeti terheléshez is hozzájárul a rendszer bevezetése. Létrejön egy előre meghatározott feladatokból és eseményekből konfigurált folyamatmenedzsment és kommunikációs platform, amihez egyedi, a terménykereskedő és logisztikai iparágra jellemző feladatokat megoldó alkalmazások készülnek. Az így felépített rendszerbe mesterséges intelligencia elemek lesznek integrálva, amik a döntéstámogatási, hibaszűrési, fuvarszervezési, raktárkezelési és munkaszervezési feladatokban segítenek. A számítógépes rendszerrel támogatott munkavégzés és a rendszerhez tartozó mobilalkalmazás a munkahelyeken dolgozó szervezeteknél is jelentősen növelheti a kommunikáció hatékonyságát, és csökkentené az arra fordított munkaidőt és költségeket. A befektetés elsősorban a jelentősen csökkenő veszteségek, és növekvő hatékonyság révén térül meg.

  •  
 

2021 © Sygnus Kft. Minden jog fenntartva.