Rólunk

A SYGNUS Kereskedelmi Kft. története 1993-ig nyúlik vissza, több, mint negyed évszázaddal ezelőtt egy hazai gabonakereskedelemmel foglalkozó vállalkozásként indult, amelyet két agrármérnök, Sági Tibor és Németh Tamás alapított. Nem sokkal megalakulását követően elindította kikötői tevékenységét is, melyet azóta is folyamatos fejlesztések jellemeznek. Az első kikötőhelyet még Domboriban bérelte a cég, ám gyorsan felismerte a logisztikai infrastruktúra fontosságát a szektorban, amellyel képes magasabb és összetettebb szolgáltatást nyújtani partnerei számára. Bár logisztikai szolgáltatásait már a cégcsoport egy másik tagja látja el, együttműködésük szoros, és a termelőknek nyújtott szolgáltatások továbbra is rugalmasan, zavartalanul biztosítottak. Ennek köszönhetően a cég minden energiáját a gabonakereskedelemre, valamint kapcsolódó folyamatai fejlesztésére, tökéletesítésére tudja fordítani annak érdekében, hogy a lehető legszorosabb együttműködést tudja kialakítani beszállítóival.


SZOLGÁLTATÁSAINK:

terményfelvásárlás
• terménykereskedelem
• biztonságos raktározás és korszerű logisztikai megoldások
• rövid és hosszútávú tehergépjármű parkoló
• informatikai megoldások

A SYGNUS Kft. víziója, hogy a legmegbízhatóbb és legnagyobb magyar gabonakereskedelmi céggé váljon, amelyre nemcsak partnerei büszkék, hanem munkatársai is. 

A cég missziója, hogy megteremtse azt a vállalati kultúrát, amiben minden dolgozó a legjobbját tudja nyújtani, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a legsikeresebb gabonakereskedelmi cég legyen.

A SYGNUS Kft. intermodális kikötő-hajórakodó kapacitásának fejlesztésére irányuló projektje
Azonosítószáma: GOP-3.2.1-09/1-2009-0001

A SYGNUS Kft. technológiai fejlesztése a jövedelemtermelő képességének megerősítése érdekében
Azonosítószáma: GOP-2.1.1-09/A-2009-2276

Belső úthálózatfejlesztés a paksi Sygnus kikötőben
A Sygnus Kft. paksi kikötője jelentős mennyiségű, éves szinten mintegy 800 000 tonna ömlesztett gabonát és olajos magvakat mozgat meg. A megnövekedett forgalom szükségesség tette a belső forgalom egyirányúsítását. Mindez szükséges baleset megelőzési szempontból, de leginkább a folyamatos ki-be szállítások és a hajórakodás zavartalan működéséhez. A támogatásnak köszönhetően lehetővé válik a kikötő intermodális forgalmának növekedése, gyorsabbá válik a hajórakodás és ki-betárolás, a forgalom egyirányúsításával elkerülhetővé válnak a kikötő területén lévő dugók. A projekt keretében 405 méter betonút épül a Sygnus Kft. területén. 
Azonosítószáma: KÖZOP-4.6.0-14-2014-0017
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2015. augusztus 31.

Partfalépítés a paksi Sygnus kikötőben
Azonosítószáma: KÖZOP-4.1.0-13-2013-0004 
A projekt kezdete 2015. május – fizikai megvalósításának időpontja: 2015. október 31. 
A KÖZOP-4.1.0-13-2013-0004 projekt bemutatása 


Tekintse meg cégünk
promóciós pályázati kisfilmjét

A Sygnus Kft. 2015.10.30-ig befejezte a komplex intermodális logisztikai központ fejlesztésére irányuló beruházást, aminek a keretében az alábbi elemek valósultak meg. 
Azonosítószáma: GOP-3.2.1-11-2013-0004 

Projekt tartalma:

  • beszerzésre és üzembehelyezésre került egy rakodógép.
  • befejeződött az ERP rendszer moduljainak a fejlesztése, valamint a kapcsolódó hardver eszközök beszerzése.
  • befejeződött a komplex biztonságtechnikai rendszer kialakítása.
  • befejeződött a fedett-nyitott tároló építmény és a féltetős fedett tároló kivitelezése.
  • befejeződött a kikötői terület teljes feltöltése.


Közreműködő szervezet: Nemzetgazdasági Minisztérium
1139 Budapest, Váci út 83., Center Point Irodaház
e-mail: gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu
hiperhivatkozás: www.palyazat.gov.hu 
GOP-3.2.1-11-2013-0004 adatlap letöltése 

Rugalmas foglalkoztatás bevezetése a SYGNUS Kereskedelmi Kft-nél 
Azonosítószáma: GINOP-5.3.2-16-2017-00593 
Támogatás mértéke: 100% 
Szerződött támogatás összege: 14 910 032 Ft 
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.07.30. 

A cég számára kiemelt fontosságú a munkatársak megtartása, a dolgozók elégedettségének, a vállalkozás flexibilitásának növelése, valamint a cég versenyképességének erősítése, melyet a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetése elősegít. A projekt keretében 9 fő munkavállaló munkaköre kerül átalakításra. Az új foglalkoztatási formák bevezetéséhez kapcsolódó szervezetfejlesztési, munkaügyi, IT és jogi tanácsadásra is sor kerül. A rugalmas foglalkoztatáshoz kapcsolódó változások sikeres bevezetését képzések és műhelymunkák, illetve vezetői coaching segíti elő. A hatékony munkavégzés érdekében informatikai eszközök beszerzése is a fejlesztés részét képezi. Az átszervezési folyamatot munkahelyi mentor támogatja. A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott projekt az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában kerül finanszírozásra. 

  •  
 

2021 © Sygnus Kft. Minden jog fenntartva.